Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pro Curb Design Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gradina verticala
270 lei
Brand
MiniGarden Vertical
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
MinigardenVertical este un sistem modular care permite cresterea pe verticala de plante ornamentale, aromatice si legume.
MinigardenVertical este de sine statator, cu scurgere autonoma si poate fi instalat in interior sau in exterior, in functie de plantele cultivate.
Modularitatea Minigarden permite proiectarea si instalarea de gradini verticale de orice dimensiuni cu usurinta, oferind spatiu de manevra creativitatii dumneavoastra.

Fiecare modul din sistemul MinigardenVertical cuprinde doar 4 componente usor de montat: o grinda, 6 bride circulare, un recipient central cu 3 cavitati si o tava de baza.

Montarea este foarte simpla iar posibilitatile sunt nelimitate. Caracteristicile sale modulare permit montarea lui atat pe verticala, cat si pe orizontala, intr-un singur rand sau spate in spate, creand nenumarate combinatii.
MinigardenVertical poate fi instalat foarte usor in interior sau in exterior, incorporat in pereti sau acoperisuri, ori atasati de acestea.
Versatilitatea si simplitatea sistemului MinigardenVertical permit o instalare usoara si de durata, de pe podea sau de la orice inaltime, dupa cum se poate vedea din ilustratiile din catalog.

MinigardenVertical poate fi montat pe perete prin fixarea bridelor circulare la peretele pe care se monteaza cu ajutorul suruburilor si saibelor.
Posibilitatile de combinare sunt limitate doar de imaginatia dumneavoastra, avand in vedere ca, pe langa formele modulare, puteti sa va jucati cu varietatile de plante su culori pentru a crea efecte unice, beneficiind de posibilitatea de a inlocui cu usurinta plantele dupa instalarea Minigarde  Vertical.
MinigardenVertical este fabricat din copolimer de polipropilena si include aditivi pentru protectia impotriva razelor ultraviolete, ceea ce ii permite utilizarea in conditii meteorologice extreme (radiatie solara si temperatura), integritatea acestuia fiind garantata timp de zece ani. De asemenea, este refolosibil, complet reciclabil si disponibil in 5 culori:alb,verde,negru,gri si teracota.

Minigarden  Vertical a fost proiectat cu un mecanism gravitational inovativ. Aceasta caracteristica face ca orice irigare in exces la radacina plantelor va fi scursa catre tava de la baza montajului. Acest sistem este foarte important pentru a asigura sustenabilitatea plantarilor pe termen lung.

CONTACTATI-NE ACUM !!!!
http://minigradina.ro

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura